دانشگاه امیرکبیر جشنواره فناوری در صنعت نساجی برگزار نمود
جشنواره فناوری در صنعت نساجی برای تعامل صنعت و دانشگاه، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد تا از طرحهای کاربردی حمایت شود و فرصت ارتباط متقاضیان با سرمایهگذاران ایجاد گردد. همچنین طرحهای برتر معرفی و تقدیر شدند.
دکتر سید حسین امیرشاهی، رئیس نخستین جشنواره فناوری در صنعت نساجی که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، گفت: این جشنواره برای اولین بار برگزار میشود که طبق زمانبندیها پیش رفته است.
وی افزود: ۳۳ طرح به این جشنواره ارسال شد که بعد از داوری ۱۰ طرح انتخاب شدند و مجدداً مورد بررسی قرار گرفتند. امیرشاهی تاکید کرد: طرحها از دانشگاههای سراسر کشور، شرکتهای دانشبنیان و صنعتی بودند.
وی با بیان اینکه معیار انتخاب طرحها کسب و کار است، خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری چنین جشنوارهای ایجاد انگیزه در جوانان است. به گفته وی، همه ۱۰ طرحی که انتخاب شدند، بی نظیر بودند و به همه آنها جایزه تعلق میگیرد.
دکتر اکبر خدامی، رئیس انجمن نساجی ایران نیز در نخستین جشنواره فناوری در صنعت نساجی اظهار کرد: یکی از قسمتهای این جشنواره ارائه ایده خلاقانه بود.
وی با بیان اینکه بنا داریم ایدههای دانشگاهی به عنوان ایدههای نوآورانه مطرح شود، اظهار کرد: از طرفی یک هماهنگی با دفتر نساجی وزارت صنعت، معدن و تجارت شده که واحدهای تحقیق و توسعه در یک مرکز تولیدی حضور یابند تا در یک محیط و در کنار هم بتوانند با هم تعامل و همکاری داشته باشند.
وی ادامه داد: اینها میتوانند در یک محیط تعامل داشته باشند تا از پتانسیل دانشگاهی به خوبی استفاده شود.
خدامی گفت: با توجه به اینکه وضعیت امسال خیلی خاص بود، لازم میدانیم که از ظرفیت کارآموزان و دانشجویان بهره ببریم.
رئیس انجمن نساجی ایران افزود: بدین واسطه مشکلات صنعت بر طرف میشود و میتواند با استانداردهای اروپایی برابری کند.
خدامی گفت: این یک سرمایهگذاری است و هزینه به شمار نمیرود.
رئیس انجمن مهندسی نساجی ایران با بیان اینکه آگاهی این نسل خیلی بالاست، گفت: ما باید به این افراد انگیزه بدهیم و از ظرفیت و پتانسیل آنها در صنعت نساجی بهره ببریم؛ افراد با تجربه باید راهنمای آنها باشند و مسیر را به آنها نشان دهند.
وی افزود: بدین واسطه موتور متحرک روشن میشود تا کشور به پیشرفت برسد.
رئیس انجمن نساجی ایران گفت: انجمن علوم و فناوری نساجی با هدف گسترش و پیشبرد علمی صنایع نساجی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینههای فناوری و فرایند نساجی راهاندازی شد.
خدامی خاطرنشان کرد: این چنین جشنوارههایی برای تعامل صنعت و دانشگاه هستند تا با حمایت از طرحهای کاربردی و ایجاد فرصت به متقاضیان با سرمایهگذاران ارتباط بگیرند.