پیوستن یک تولید کننده بزرگ پارچه به کار گروه تامین مواد اولیه پوشاک

پیوستن یک تولید کننده بزرگ پارچه به کار گروه تامین مواد اولیه پوشاک

کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در ادامه فعالیتهای خود در زمینه توزیع پارچه و سایر مواد اولیه پوشاک، وارد مرحله جدیدی از کار خود شد. یکی از تولیدکنندگان بزرگ تولید پارچه جین کشور قرار است هر ماه مقادیر قابل توجهی پارچه را از طریق این کارگروه در اختیار تولیدکنندگان حوزه پوشاک قرار دهد.

 1397-10-25 09:48:33

در این مرحله از توزیع پارچه موردنیاز تولیدکنندگان پوشاک مقادیری پارچه جین با قیمت مناسب و زیر نرخ بازار در اختیار متقاضیان قرار گرفت.

در دو مرحله قبلی پارچه های جین و نیز پیراهنی و مانتویی وارداتی در چارچوب فرآیندهای کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک که زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز اصناف با همکاری بازار تهران فعالیت دارد توزیع شده بود.

این کارگروه اواخر شهریورماه امسال به دنبال بروز نوسانات قیمتی در بازار تشکیل شد و به گفته متولیان آن، در هرمرحله بر دامنه فعالیت های مربوط به توزیع پارچه و سایر مواد اولیه پوشاک در این فرآیند توسعه افزوده می شود و واردکنندگان و تولیدکنندگان بیشتری به این چرخه می پیوندند.

مسئولان کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک معتقدند: ورود یکی از تولیدکنندگان بزرگ تولید پارچه جین کشور به این موضوع که قرار است هر ماه مقادیر قابل توجهی پارچه را از طریق این کارگروه در اختیار تولیدکنندگان حوزه پوشاک قرار دهد، از ویژگی های بارز این مرحله از توزیع است.

ابراهیم درستی رئیس کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک و نایب رئیس اتاق اصناف تهران گفت: پارچه جین در چارچوب فعالیت های این کارگروه با نرخ 32 هزار تومان عرضه شد در حالی که همان پارچه در بازار با نرخ 40 هزار تومان قیمت گذاری شده است.

وی معتقد است: اگر پارچه در قالب کارگروه مذکور عرضه نمی شد، قیمت این نوع پارچه در بازار به افزون بر 50 هزار تومان نیز می رسید.

درستی به پارچه هایی که در کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک عرضه شد اشاره و بیان کرد: تفاهم نامه ای با بزرگترین کارخانه تولیدی کشور در زمینه پارچه بسته شد که در نهایت اقدام به عرضه حجم بالایی از پارچه های تولیدی خود در این کارگروه کردند.

وی خاطرنشان کرد: به محض انعقاد تفاهم نامه با این کارخانه، تعداد زیادی از شرکت های جزء نیز کالاهای در اختیار خود را به بازار عرضه کردند که این امر زمینه کاهش قیمت، حذف دپوها (انبار) در بازار و نیز عرضه کالا در میان تولیدکنندگان را فراهم کرد.

رئیس کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران گفت: برخی افراد حاضر در بازار که منافعشان به خطر افتاده است نقد بسیاری را نسبت به تشکیل این کارگروه داشته اند؛ اما ما با حمایت مسئولان دولتی و اصناف به منظور ایجاد تعادل در بازار روند فعالیت های این کارگروهها را توسعه می دهیم.

درستی با بیان اینکه اکنون از طریق تعامل با اتاق اصناف ایران به دنبال گسترش دایره فعالیت این کارگروه در سطح ملی و کشوری هستیم افزود: با توجه به وجود برخی انجمن ها که به دنبال موازی کاری با این کارگروه هستند باید تشکیل این کارگروه در سطح اتاق اصناف شهرستان ها نیز مورد بحث قرار گیرد.

وی حذف واسطه ها، تامین نیازمندی های بازار از طریق چرخه تولید به مصرف و نیز توزیع کالا با قیمت کمتر برای مصرف کنندگان را از اهداف ایجاد این کارگروه دانست.

رئیس کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران ادامه داد: نگاه وزیر صنعت، معدن و تجارت نسبت به این کارگروه مثبت و به دنبال ایجاد آرامش در بازار و توزیع کالا با نرخ ارزان در اختیار مردم است.

وی افزود: با توجه به موفقیت کارگروه پوشاک به طور حتم تشکیل کارگروه مواد غذایی، پروتئین و لبنیات را در دستور کار خود قرار می دهیم و مذاکراتی را در این زمینه با وزارت صنعت و اتاق اصناف ایران برگزار خواهیم کرد.

رئیس کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران خاطرنشان کرد: اکنون جنگ، جنگ اقتصادی است و اصناف افسران خط مقدم آن هستند به همین دلیل ما صددرصد با تشکیل کارگروه به دلیل آنکه روند بازار را بهبود می بخشد موافق هستیم